AEPOC
Leestijd: 3 minuten

A.E.P.O.C. brengt verschillende P.O.C. gemeenschappen uit de kunst- en cultuursector met elkaar in contact vanuit de verschillende disciplines. Van beeldend kunstenaars tot muzikanten, van podiumkunstenaars tot curatoren, van organisatoren tot schrijvers. Gemeenschappen organiseren zich nu vaak afzonderlijk van elkaar. Dat is heel positief en krachtig. Tegelijkertijd is het nodig dat we samenwerken; dat we werken aan kruisverbanden en netwerken om elkaar te versterken. De focus van A.E.P.O.C. ligt op: artistieke praktijk en groei, uitwisseling binnen disciplines en de zakelijke kant van het vak.

KICK OFF : "GETTING TO KNOW EACH OTHER"

Het doel van dit evenement is om onze gemeenschappelijkheid te vieren en wat ons als mensen en gemeenschappen verbindt. We zullen onze rijke identiteiten en verschillen onderzoeken, maar ook lessen, verhalen delen en van elkaar leren. Sprekers uit verschillende kunstvelden zullen hun best practices in intercultureel werken delen.

We zullen gemeenschapsopbouw nader bekijken – wat betekent een gemeenschap vanuit ons perspectief, hoe ziet het eruit en hoe bouwen we er idealiter een op? We zullen ook de tussenruimtes verkennen – wat en waar zijn deze ruimtes, wat bieden ze ons en waaruit bestaan ze?


Komende vrijdag 7 Mei 2021 is er een online kick off event wat je gratis kan bijwonen. Reserveer een ticket hier.
Volg ook hun Instagram, Facebook en Facebook event.

A.E.P.O.C. PARTNERS

A.E.P.O.C. Sara
A.E.P.O.C.
A.E.P.O.C.
A.E.P.O.C.
A.E.P.O.C.
A.E.P.O.C.
A.E.P.O.C.
A.E.P.O.C.
A.E.P.O.C.
A.E.P.O.C.
A.E.P.O.C.
A.E.P.O.C.
A.E.P.O.C.
A.E.P.O.C.
A.E.P.O.C.
A.E.P.O.C.

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneer

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van deze mensen.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het geluid van Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures.