Asian Raisins Praisings
Leestijd: < 1 minuut

We zien dat er mensen zijn met toffe (afstudeer)projecten met betrekking tot racisme en discriminatie naar Aziaten. Om spam te voorkomen hebben we hier een post voor gemaakt: Asian Praisings, om deze te ondersteunen zonder dat er teveel spam in de groep ontstaat.

We willen daarom Asian Raisins uitnodigen om jouw enquetes voor je afstuderen, onderzoek, en persoonlijke social media link zoals je persoonlijke Instagram eenmalig hier te plaatsen.

Promo’s uitsluitend in deze post plaatsen, ingezonden promo’s worden automatisch afgekeurd.

Bewaar alle promo’s voor deze post. De post word elke eerste zondag van de maand geopend. Houd je aan de regels! Geen promotie maken voor andere groepen, geen promotie maken voor diensten en producten die niets met racisme en discriminatie te maken heeft.

Alles wat met MLM te maken heeft, wordt niet getolereerd en verwijderd.
ūüö®DISCLAIMER: Asian Raisins team kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels de hier geplaatste berichten gevonden wordt. Gebruik van enige informatie verkregen via deze groep is voor eigen risico van de gebruiker. Asian Raisins team raadt aan om een bericht te rapporteren indien deze tegen de regels is.

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneer

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van deze mensen.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het geluid van Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures.