Asian Raisins De Ideale Allochtoon
De Ideale Allochtoon (The Ideal Foreigner) Documentary [2020]
Leestijd: < 1 minuut

De Ideale Allochtoon (The Ideal Foreigner) Documentary [2020]

Iconick is een creatieve multimedia goeroe die zich uit door middel van fotografie, videografie, design en tekst. In 2019 ontstond het idee om een korte documentaire te creëren en toe te wijden aan het racisme dat Aziatische vrouwen in Nederland helaas dagelijks ondergaan. Zij, in tegenstelling tot andere etnische minderheden, worden gezien als lieverdjes die niemand kwaad doen; de ‘ideale allochtonen.’ Maar het blijven slikken van alles moet ophouden. Iconick hoopt jou als kijker mee te nemen in een korte reis door de ogen van drie krachtige vrouwen die elk hun verhaal delen. ‘Want nu is het tijd om naar ons te luisteren!’

De Ideale Allochtoon (The Ideal Foreigner) Documentary [2020] from Iconick on Vimeo.

Vind Iconick hier:
www.facebook.com/ByIconick/
www.instagram.com/ByIconick/
www.twitter.com/ByIconick/
www.iconick.nl

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Aziatische Nederlanders zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van Aziatische Nederlanders.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het Aziatisch-Nederlands geluid en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures. We zijn op zoek naar onder andere: Facebook moderators, websitebeheerders, grafische vormgevers en schrijvers.

Op de hoogte blijven?