Leestijd: 2 minuten
ar doneren
Als een non-profit belangenorganisatie voor Aziatische Nederlanders zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van Aziatische Nederlanders.

ALGEMEEN DONERENAsian Raisins is één van de leidende stemmen van de Aziatisch Nederlandse gemeenschap. Als een non-profit organisatie die bewustzijn creëert en vecht tegen anti-Aziatisch racisme en discriminatie, streven wij naar een Nederland dat thuis vormt voor iedereen. Wij zijn een groeiende en duurzame organisatie en we hebben jou nodig!

Wij hebben jouw steun nodig om racisme te bestrijden. Jouw donatie draagt bij aan:

DISCRIMINATIEMELDPUNT

Een treurig gevolg van de COVID-19 pandemie is het toenemende geweld tegen het Aziatisch gemeenschap. Afschuwelijke verhalen en beelden van slachtoffers van fysiek geweld. Wij ontvangen steeds frequenter meldingen van slachtoffers. Wij willen daarom ons meldpunt versterken, zodat wij alle slachtoffers optimaal hulp kunnen bieden.

BEWUSTWORDINGSCAMPAGNES

Men is er vaak genoeg niet van bewust dat bepaalde uitingen racistisch zijn, en daardoor pijnlijke ervaringen veroorzaakt. Met bewustwordingscampagnes willen wij het bewustzijn omtrent racisme en discriminatie opwekken en versterken.

CONTINUÏTEIT ASIAN RAISINS

Het voortzetten van Asian Raisins als stichting kost geld. Jij kunt met jouw donatie onze continuïteit waarborgen.

Met jouw donatie kunnen wij racisme bestrijden, meer bewustzijn creëren en onze slachtoffers beter helpen. Wij willen betere vertegenwoordiging in Nederland. Wil jij dat ook?

Fiscale voordelen behalen met jouw donatie aan Asian Raisins? Dat is zeker mogelijk, wij zijn namelijk een ANBI stichting! Jouw donatie is daarom mogelijk aftrekbaar. Check de website van de belastingdienst voor de voorwaarden

STOP Hanky Panky Shanghai

X