Leestijd: 2 minuten
Als een non-profit belangenorganisatie voor Aziatische Nederlanders zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van Aziatische Nederlanders.

Doneren via gofundme

Ieder kind verdient een leuke verjaardag: Stop Hanky Panky Shanghai.
Draag bij aan onze strijd tegen anti-Aziatisch racisme en geweld!

Draag bij aan onze strijd tegen anti-Aziatisch racisme en geweld!

ar doneren

Asian Raisins is één van de leidende stemmen van de Aziatische gemeenschap in Nederland. Als een non-profit organisatie die bewustzijn creëert en vecht tegen anti-Aziatisch racisme en discriminatie, streven wij naar een Nederland dat een thuis vormt voor iedereen. Wij zijn een groeiende en duurzame organisatie en we hebben jou nodig!

Zuid- en Zuidoost-Aziatische Nederlanders ervaren dagelijks anti-Aziatisch racisme. Sinds het uitbreken van COVID-19 is het racisme in Nederland alleen maar erger en zichtbaarder geworden. Helaas komt het ook nog steeds voor in klaslokalen. Het ‘verjaardagslied’ “Hanky Panky Shanghai” belichaamt de normalisering van anti-Aziatisch racisme in Nederland.

Wij hebben jouw steun nodig om in het najaar van 2021 onze campagne “Stop Hanky Panky Shanghai” te lanceren. Hierdoor wil Asian Raisins mensen bewust maken van de negatieve gevolgen van dit ‘verjaardagslied’. Daarmee streven we naar een leuk en inclusief verjaardagsfeest voor ieder kind.

Ieder kind verdient een leuke verjaardag: Stop Hanky Panky Shanghai.

Het wordt tijd dat de klas een inclusieve leeromgeving wordt voor alle kinderen. Een belangrijke stap naar een inclusieve leeromgeving is een inclusief verjaardagsfeest. Het is daarom tijd voor leraren, schoolbesturen, ouders en educatieve vrijwilligers om afscheid te nemen van het lied “Hanky Panky Shanghai”. Hierbij hebben we jouw steun nodig!

Gelijktijdig met deze campagne zal Asian Raisins een petitie starten. Het hoofddoel is om genoeg handtekeningen op te halen tegen “Hanky Panky Shanghai” om ervoor te zorgen dat dit ‘lied’ niet meer op scholen wordt gezongen en aangeleerd op PABO-opleidingen.

Met jouw donatie kunnen wij racisme bestrijden, meer bewustzijn creëren en onze slachtoffers beter helpen. Wij willen een betere vertegenwoordiging in Nederland. Wil jij dat ook? 

mailinglijst voor donateurs

Heb je gedoneerd? Meld je dan aan voor onze mailinglijst. Wij willen graag onze donateurs bedanken. 

Fiscale voordelen behalen met jouw donatie aan Asian Raisins? Dat is zeker mogelijk, wij zijn namelijk een ANBI stichting! Jouw donatie is daarom mogelijk aftrekbaar. Check de website van de belastingdienst voor de voorwaarden

STOP Hanky Panky Shanghai

X