Notaris stichting asian raisins
Leestijd: < 1 minuut

Lieve Asian Raisins,

Het is zover! Op 26 januari 2021 zijn wij officieel een stichting geworden. Hiermee zijn wij nóg een stap dichterbij gekomen in onze strijd tegen anti-Aziatisch racisme en discriminatie.

Wij willen iedereen iedereen bedanken voor de overweldigende steun die wij mochten ontvangen: onze vrijwilligers die zich toewijden aan ons doel, ons onvermoeibaar bestuur, alle oude vrienden en nieuwe gezichten op Facebook en Instagram, bedankt. ♥️

Onze dankbaarheid gaat ook uit naar Lambeck Harms Notarissen voor hun hulp bij onze oprichting. 

Samen maken wij Nederland een stukje mooier, liever en inclusiever. Zonder jullie hadden we dit nooit kunnen bereiken. Lees nu meer over wat er gepland staat voor 2021 in ons beleidsplan op de website. Wij kijken uit naar een 2021 waarin we de handen ineenslaan en racisme tegengaan.

Wil jij ook deel zijn van deze geweldige stichting en ons helpen een Nederland te creëren waar iedereen welkom is? Neem een kijkje op onze site www.asianraisins.nl/vacatures en stuur ons een bericht!

Op naar een betere toekomst voor alle Nederlanders!

  • Foto: @ruijunluong
  • V.l.n.r.: Amy (bestuurslid communicatie), Tamara (penningmeester), Rui Jun (voorzitter), Wei Lun (secretaris), Maud (algemeen bestuurslid).
  • Edit: Op 10 februari is dit artikel aangepast voor spelfouten.

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneer

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van deze mensen.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het geluid van Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures.