Leestijd: < 1 minuut

Volgens verschillende geluiden binnen onze community blijkt het lied ‘’Hanky Panky Shanghai’’ nog steeds gezongen te worden tijdens verjaardagen op Nederlandse scholen. Om de community te ondersteunen in het uitbannen van dit lied op de school waar ouders hun kinderen, heeft Asian Raisins op veler verzoek de volgende template als klachtbrief richting schoolbesturen opgesteld. 

Deze klachtbrief volgt het standaard zakelijke formaat. De Asian Raisins community mag deze brief gebruiken en aanpassen naar wens en naar eigen benodigdheden. Alle tekst binnen […] hoort te worden ingevuld en we raden mensen aan om aan het eind de brief in zijn geheel door te nemen. 

Verder raden wij aan om in ieder geval 7 dagen te wachten op een reactie. Na 7 dagen raden wij aan om schriftelijk nog een herinnering te sturen met dezelfde brief. Mocht u, na de herinnering geen reactie ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via asianraisins@outlook.com.

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneer

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van deze mensen.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het geluid van Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures.