Leestijd: 2 minuten

MAAK EEN MELDING

Ben jij een Nederlander met een Aziatische afkomst of heb jij een Aziatisch uiterlijk? Heb jij hierdoor te maken gehad met bijvoorbeeld racisme buitenshuis of op internet? Ben jij hierdoor, of voel jij je gediscrimineerd? Dan kan je met behulp van onderstaande formulier veilig en gemakkelijk een melding maken. Je kunt alleen een melding maken voor jezelf. Gaat je melding over een ander, dan kan dat alleen met een schriftelijke machtiging en toestemming van de ander. Hetzelfde geldt als je als voogd of ouder een melding wilt doen voor je kind.

DONEREN

Als een non-profit belangenorganisatie voor Aziatische Nederlanders zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van Aziatische Nederlanders.

ar doneren

HELP MEE

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het Aziatisch-Nederlands geluid en binnen een gemotiveerd en multidisciplinair team een échte impact maken? Stichting Asian Raisins is een Nederlands belangenorganisatie: een antiracisme organisatie en mediaplatform die via aansprekende en proactieve campagnes sociale problemen zichtbaar en bespreekbaar maakt. Op dit moment zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ons team willen versterken.

VOORBEELDBRIEVEN

voorbeeldbrieven

Asian Raisins heeft verschillende templates opgesteld die je kunt gebruiken als voorbeeld brieven. Deze brieven kun je bijvoorbeeld gebruiken als je een klacht wilt indienen over discriminatie bij een instantie.

STOP Hanky Panky Shanghai

X