schelden doet pijn
Leestijd: < 1 minuut

Waarom verbeeld je dit verhaal?

Ik wil illustreren hoe ik in het racisme tegen Aziaten sta, hoe het voelt als papa om aan mijn jonge kinderen te moeten verantwoorden wat al generaties lang speelt, hoe pijnlijk het is, wat voor een gevecht het is. Laat mijn kinderen Nederlander zijn, laat mijn kinderen zichzelf zijn..

Waarom doe je mee aan deze campagne?

Ik doe mee aan deze campagne omdat ik schrik van de hoeveelheid aan racisme vandaag de dag. Ik had gehoopt dat we inmiddels wat verder zouden zijn maar recente gebeurtenissen hebben pijnlijk blootgelegd dat we nog een lange weg te gaan hebben. Het moet stoppen en onze kant van het verhaal moet een keer luid en duidelijk verteld worden.

Creatief: Yiuloon Lee (woonplaats)
Titel – creatief: animatiefilm regisseur & storyboarder, fight-choreographer
IG account: @yiuloon0707
Website: www.dazzlingimages.nl

Yiuloon Lee

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneer

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van deze mensen.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het geluid van Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures.