Poster/flyer
Leestijd: 2 minuten

posters & flyers

SHPS_logo

Ter ondersteuning van de campagne Stop Hanky Panky Shanghai ontwierpen we posters en flyer. Net als de video zijn de posters en flyer een visualisering van het gevoel dat het lied 'Hanky Panky Shanghai' opwekt bij Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland: uitsluiting en veelal schaamte. Het laat zien dat 'Hanky Panky Shanghai' slechts een onderdeel is van een groter probleem. Namelijk de normalisatie van anti-Oost- en Zuidoost-Aziatisch racisme in de klas.

De posters en flyers zijn op deze pagina kosteloos te downloaden. Ze kunnen bijvoorbeeld op scholen geprint en opgehangen worden om een gesprek op te wekken over racisme. De poster is ook te gebruiken als flyer wanneer deze op kleiner formaat wordt afgedrukt.

stop racisme in de klas

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van deze mensen.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het geluid van Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures.