Hallo! Mijn naam is Amber en ik ben op dit moment een hbo-rechtenstudent. Meer dan tien jaar geleden ben ik van de Filipijnen hier naar Nederland verhuisd. Dit land was zoveel anders dan waar ik vandaan kwam. Ik wilde meer over dit land leren en erbij betrokken zijn. Hierdoor heb ik opgemerkt dat Nederland nog niet inclusief genoeg is voor veel minderheden, waaronder de Aziatische gemeenschap. Daarom ben ik nu een vrijwilliger bij de Legal afdeling van Asian Raisins, zodat ik een bijdrage kan leveren aan een meer inclusieve Nederland.

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Aziatische Nederlanders zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van Aziatische Nederlanders.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het Aziatisch-Nederlands geluid en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures. We zijn op zoek naar onder andere: Facebook moderators, websitebeheerders, grafische vormgevers en schrijvers.

Op de hoogte blijven?