Een maatschappijkritische en ambitieuze jongeman, die zijn roeping binnen het Nederlandse schoolsysteem eindelijk gevonden heeft in de bacheloropleiding Interdisciplinaire Sociale Wetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en hier in september 2021 mee van start gaat. Dennis is van volbloed Chinese komaf en heeft zijn Aziatische identiteit na een lange interne strijd in zijn tienerjaren eindelijk met trots omarmd, door de ontwikkeling van zelfwaardering in respons tot racistische incidenten die hem hebben doen beseffen dat hij in de maatschappij nooit als wit gezien zal worden en daar eigenlijk ook helemaal niet naar verlangt. Dennis wilt daarom strijden tegen al het onrechtvaardige wat Aziatische Nederlanders zoals hijzelf al tijden over zich heen krijgen en streeft met drift naar een inclusievere samenleving waarin ieder vrij is van racisme en discriminatie en met respect behandeld wordt en hoopt hiervoor met zijn passie voor schrijven als bouwsteen te kunnen dienen bij Asian Raisins.

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Aziatische Nederlanders zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van Aziatische Nederlanders.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het Aziatisch-Nederlands geluid en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures. We zijn op zoek naar onder andere: Facebook moderators, websitebeheerders, grafische vormgevers en schrijvers.

Op de hoogte blijven?