Esther (Zij/Haar)

Examenleerling en opgegroeid in Den Haag. Ze houdt zich graag bezig met internationaal-politieke activiteiten, waarbij ze dus ook graag deelnam aan sociaal-politieke activiteiten die werden georganiseerd door haar school. Daarbij zet ze zich graag in, om haar omgeving zo goed mogelijk te kunnen verbeteren, op zowel sociale als andere gebieden. Als enig kind van Kantonees afkomst, heeft ze te maken gehad met onbegrip van anderen wanneer het neer kwam op racisme. Daarom hoopt ze dat door deel te zijn van Asian Raisins, ze bewustzijn kan verspreiden over zowel discriminatie als de vooroordelen waar Aziaten dwars mee zitten.

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van deze mensen.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het geluid van Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures.