Haar vader is geboren en getogen in Indonesie en is van Chinese afkomst. Haar moeder is een Vlaamse. Franciska is opgegroeid in Nederland. Omringd dus met verschillende culturen. Dat is enerzijds een grote rijkdom maar ook vaak heel ingewikkeld. (om onderdeel te zijn van een minderheid en alles wat daarbij komt kijken). Ze is zich steeds meer aan het realiseren wat voor enorm probleem racisme is in onze samenleving. Zij voelt de laatste tijd meer vuur in mezelf om me uit te spreken, om op te staan, om niet te accepteren dat de situatie is zoals die is. Vandaar dat ze zich heeft aangesloten bij Asian Raisins.

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneer

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van deze mensen.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het geluid van Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures.