Hana (She/Her)

Ik ben Hana en ben op mijn achtste van Indonesië naar Nederland verhuisd. Nu werk ik als business analist binnen de overheid waar ik me graag bezig houd met het detecteren van risico’s om op die manier de maatschappij nóg een stuk beter te maken. Mijn hobby’s zijn sporten, moestuinieren, gamen (RPG) en eten. En qua eten geldt: hoe pittiger, hoe beter. Ook ben ik een enorme fan van katten en ben ik de gelukkige eigenaar van een lief poezebeestje. Ik streef ernaar om, stapje voor stapje, bij te dragen aan een meer eerlijke en inclusieve samenleving met mijn rol in public affairs. In mijn rol bied ik bijvoorbeeld graag de emotionele ondersteuning en empowerment aan.

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van deze mensen.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het geluid van Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures.