Hoi! Ik ben Job en één van de schrijvers voor Asian Raisins. De reden dat ik me heb aangemeld om schrijver te worden bij één van de leukste non-profit organisaties in Nederland is omdat ik zie dat iedereen super passievol omgaat met de hoofdgedachten van inclusiviteit en representatie. Bij mijzelf staat vooral intersectionaliteit centraal aangezien ik een gay, gemixt Nederlander ben die voor deze twee hoofdgedachten staat en daarom voel ik me helemaal op mijn plek bij Asian Raisins, aangezien de organisatie zo inclusief is! Het gaat er mij vooral om dat iedereen als volwaardig persoon wordt gezien en dat stigma’s en stereotypen langzaam maar zeker de deur uit zijn. Het is belangrijk om onszelf open te stellen naar anderen en ook hun ideeën en om zodoende steeds meer over elkaar te leren. Daarom hoop ik informatieve stukken te schrijven waar jij wellicht wat nieuws uit kan halen!

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Aziatische Nederlanders zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van Aziatische Nederlanders.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het Aziatisch-Nederlands geluid en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures. We zijn op zoek naar onder andere: Facebook moderators, websitebeheerders, grafische vormgevers en schrijvers.

Op de hoogte blijven?