Vanwege haar adoptieachtergrond is Lianne zich er altijd bewust van geweest dat ze er anders uitziet dan mensen om haar heen. Dit zorgde voor veel verwarring, omdat zij zich altijd Nederlands heeft gevoeld. Zij probeerde daarom haar Aziatische roots te negeren. Sindsdien ziet ze in dat haar adoptieachtergrond en Nederlandse identiteit naast elkaar kunnen bestaan. Ze is het zat dat mensen zoals zij niet goed gerepresenteerd zijn in Nederland en nog dagelijks te maken krijgen met racisme en discriminatie. Daarom hoopt Lianne via het Storytelling Team van Asian Raisins een eerlijkere samenleving te creëren waar anti-Aziatisch racisme verleden tijd is.

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van deze mensen.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het geluid van Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures.