iklachniet
Lusian (SHE/HER)

Lusian is geadopteerd uit China toen ze 11 maanden oud was en opgegroeid in een dorpje in Gelderland. Ze woont en studeert nu in Rotterdam aan de Erasmus Universiteit en doet de Master Global Business and Sustainability. Ze vindt het interessant om over actualiteiten te discussiëren, hier valt ook racisme en discriminatie ten aanzien van Aziatische Nederlanders onder. Vaak kwam ze tot de conclusie dat racisme en discriminatie complexe problemen zijn om als individu op te lossen, maar wel heel erg belangrijk zijn om aan te pakken voor een inclusievere Nederlandse samenleving. Daarom zet ze zich in voor Asian Raisins.

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Aziatische Nederlanders zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van Aziatische Nederlanders.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het Aziatisch-Nederlands geluid en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures. We zijn op zoek naar onder andere: Facebook moderators, websitebeheerders, grafische vormgevers en schrijvers.

Op de hoogte blijven?