iklachniet
Merijn (HE/HIM)

In het dagelijks leven maakt Merijn veel muziek en is hij aan het voorbereiden om klassieke compositie te kunnen studeren. In zo’n beetje alles geïnteresseerd, probeert hij zijn blik op de wereld zoveel mogelijk te verbreden. Als kind zijnde was hij al snel gefascineerd door Aziatische cultuur en muziek. Of dit nou Midden-Oosters of Oost-Aziatisch was, maakte hem niet uit. Uit dankbaarheid hiervoor doet hij nu zijn best om via Asian Raisins racisme te bestrijden en meer gelijkheid te creëren voor de mensen en culturen waar hij zoveel aan te danken heeft. Merijn is actief als publicist en vertaler.

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van deze mensen.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het geluid van Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures.