Noor

Hi allemaal! Mijn naam is Noor, ik ben 18 en ik kom uit Amsterdam. Ik woon momenteel in Utrecht en studeer hier Sociologie aan de UU. Ik hou van reizen, feestjes en andere mensen leren kennen. Ik kan altijd gesprekken voeren over politiek en activisme, en ben zelf hier ook veel mee bezig. Ik ben zelf Indo, en vind het dan ook heerlijk om alle verhalen en recepten van mijn opa te bewaren en te gebruiken. Ik heb altijd wel iets te doen, en anders zoek ik wel iets te doen. Ik vind het fijn om een beetje druk en chaotisch te zijn, maar ik zorg wel dat alles binnen de lijntjes blijft!

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Aziatische Nederlanders zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van Aziatische Nederlanders.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het Aziatisch-Nederlands geluid en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures. We zijn op zoek naar onder andere: Facebook moderators, websitebeheerders, grafische vormgevers en schrijvers.

Op de hoogte blijven?