Talitha (She/Her)

Als je de Sri Lankaanse Talitha (1986) als jong meisje vroeg waar ze een hekel aan had, dan zou ze “onweer en onrecht” hebben geantwoord. Dertig jaar later is daarin nog niets veranderd en draagt ze aan het laatste haar steentje bij door moderator te zijn bij Asian Raisins en de ondertiteling te verzorgen voor het programma BOOS! van BNN-VARA. Daarnaast studeert ze nog en houdt ze in haar spaarzame vrije tijd van lezen, schrijven en tuinieren.

Talitha werd geadopteerd als jonge baby en woont sindsdien in Nederland. Momenteel woont ze met haar man Bart en hun zes kinderen in Hoorn. “Never a dull moment” is zeker op haar en haar gezin van toepassing.

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van deze mensen.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het geluid van Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures.