Als dochter van een gemixte vader en gemixte moeder, was ik voor anderen óf Nederlands óf een buitenlander. Deze tweedeling maakte het voor mij moeilijk om me ergens thuis te voelen of mezelf te kunnen associëren met anderen. Desondanks heb ik altijd veel belang gehecht aan de maatschappij, want de maatschappij is niet zoals het vaak wordt geportretteerd; wit. Nee, de échte maatschappij is divers.

Ik hoop met Asian Raisins sociale problemen onder de aandacht te brengen vanuit een Aziatisch-Nederlands perspectief. Met mijn activiteiten op politiek gebied en als student rechtsgeleerdheid, hoop ik een impact te maken voor iedereen die zich een buitenstaander voelt. Vanuit het geloof dat inclusie een bouwsteen is voor een gezonde maatschappij, strijd ik ervoor dat niemand vergeten mag worden.

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Aziatische Nederlanders zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van Aziatische Nederlanders.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het Aziatisch-Nederlands geluid en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures. We zijn op zoek naar onder andere: Facebook moderators, websitebeheerders, grafische vormgevers en schrijvers.

Op de hoogte blijven?