Willemijn is beeldend kunstenaar in Groningen en hoopt in de vorm van illustratie bij te dragen aan een sociaal-maatschappelijk bewustzijn rondom racisme en discriminatie. Op jonge leeftijd was zij geadopteerd uit China en heeft haar hele leven te maken gehad met anti-Aziatisch racisme. Sindsdien streeft zij naar gelijkwaardigheid en ontwikkelde zeggingskracht tijdens haar opleiding Docent Beeldende Kunst & Vormgeving door af te studeren met een persoonlijk verhaal over identiteit. Zij zet zich graag in voor de gemeenschap om racisme bespreekbaar te maken met behulp van visualisaties.

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneer

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van deze mensen.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het geluid van Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures.