Xinyi is geboren in Beijing en verhuisde op driejarige leeftijd met haar ouders naar Nederland. Haar vroege kennismaking met verschillende culturen wekte een levenslange nieuwsgierigheid naar nieuwe plekken, wat haar ertoe bracht te studeren en werken in verschillende landen zoals de Verenigde Staten, Italië, Zweden, China en Duitsland. Ze heeft zelf meegemaakt hoe racistische opmerkingen nog jarenlang invloed kan hebben op het dagelijks leven, en zet zich daarom in om samen met Asian Raisins te werken aan een toekomst waarin niemand de wonden van racisme meer hoeft te ervaren.

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneer

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van deze mensen.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het geluid van Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures.