ylona

Geboren in Nederland maar opgegroeid in een Filipijns gezin heeft zij een uniek perspectief op het leven tussen twee culturen. Met haar communicatieve skills en creatieve mindset verbindt zij veerkrachtig en vol met energie mensen van allerlei achtergronden – en dit wilt ze met liefde meenemen in de strijd tegen racisme in Nederland. Bij Asians Raisins ondersteunt ze het team als proofreader en Public Affairs lid. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met schrijven, tekenen, muziek maken, het bestuderen van de connectie tussen lichaam en geest en helpt zij samen met vrienden de lokale stammen in de Filipijnen. 

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Aziatische Nederlanders zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van Aziatische Nederlanders.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het Aziatisch-Nederlands geluid en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures. We zijn op zoek naar onder andere: Facebook moderators, websitebeheerders, grafische vormgevers en schrijvers.

Op de hoogte blijven?