Leestijd: 2 minuten

Stichting Asian Raisins werkt aan het duurzaam maken van het Oost- en Zuidoost-Aziatisch geluid in Nederland. Wij zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons komen versterken! Wil je binnen een gemotiveerd team écht impact maken? Meld je dan nu aan!

Over Asian Raisins

Stichting Asian Raisins is sinds maart 2020 één van de leidende organisaties in het bestrijden van racisme jegens Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland. Dit doen we met 60 vrijwilligers vanuit drie programma’s (Storytelling, Actie en Community). We streven hiermee naar een racisme-vrij Nederland.

Wat ga je doen?

Samen met je mede-bestuursleden ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie. Dit houdt in dat je:

  • Ervoor zorgt dat doelen van de stichting worden behaald en projecten tijdig worden uitgevoerd;
  • Wekelijks (online) vergadert met ander vrijwilligers;
  • Samen met de andere bestuursleden organisatorische taken op je neemt om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden van de stichting soepeltjes verlopen;
  • Afhankelijk van jouw kennis, talenten en interesses ben je verantwoordelijk voor zaken zoals programmamanagement, financiën of secretaristaken.

Wie zoeken we?

We zoeken een gemotiveerd persoon, die initiatief toont en in staat is om grote lijnen te zien.

Je bent gemotiveerd om Nederland een stukje gelijkwaardiger te maken. Je hebt zin om de mouwen op te stropen en racisme aan te pakken. Jij bent bereid je tijd te investeren om samen de doelen van Asian Raisins te behalen. 

Het lukt jou om te zien welk werk er gedaan moet worden, met voorstellen te komen en het voortouw te nemen. Daarnaast is het belangrijk dat je een visie op de toekomst weet te vertalen naar een concreet doel of plan voor een team, door te anticiperen op ontwikkelingen en mogelijkheden te benutten.

Hoe nu verder?

Stuur een mail naar info@asianraisins.nl met als onderwerp ‘Vacature Bestuurslid’, je CV en antwoord op de vraag: ´Waarom wil jij je graag inzetten voor Asian Raisins?´. We kijken ernaar uit je te leren kennen in een persoonlijk (online) gesprek! 

Bij vragen mag je ons ook altijd een mailtje sturen naar info@asianraisins.nl!

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneer

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van deze mensen.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het geluid van Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures.