Leestijd: < 1 minuut

Ben jij een enthousiaste go-getter? Heb jij affiniteit met financiën en/of fondsenwerving? En wil jij graag impact maken? Kom dan team Finance versterken! De Finance afdeling is de brandende motor achter Asian Raisins. Enerzijds zorgen wij voor een gedegen en transparante boekhouding; anderzijds zorgen wij voor een optimaal business model waarmee wij campagnes, projecten en overige operationele activiteiten kunnen financieren.

Afdeling: Finance Team
Gezocht: Vrijwilliger 2-3 uren per week.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

  • Financiële administratie;
  • Fondsenwerving;
  • Relatiebeheer financieringspartners.

Bij de aangegeven verantwoordelijkheden kun je een ondersteunende rol hebben of een begeleidende rol. Zo is er plek in het team voor vrijwilligers met geringe ervaring tot aan de pro’s op het gebied van Finance en fondsenwerving.

Wat neem jij mee?

  • Ervaring in de financiële administratie;
  • Kennis omtrent fondsenwerving;
  • 2-3 beschikbare uren in de week.

Heb jij geen kennis en ervaring in de bovenstaande punten? No worries, alles valt te leren! Wel zou je hier uiteraard open voor moeten staan.

Waarom Asian Raisins?

  • Draag bij aan het uitbannen van racisme en discriminatie in Nederland waarbij jouw stem wordt gehoord;
  • Word onderdeel van een ontzettend mooie en gezellige non-profit organisatie, en leer de financiële kneepjes binnen deze sector;
  • Een gave ‘nevenactiviteit’ op je CV.

Interesse? Waar wacht je nog op? Maak het verschil door jouw Finance expertise in te zetten voor een inclusiever Nederland! Stuur dan nu je cv en motivatie naar: info@asianraisins.nl !

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Aziatische Nederlanders zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van Aziatische Nederlanders.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het Aziatisch-Nederlands geluid en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures. We zijn op zoek naar onder andere: Facebook moderators, websitebeheerders, grafische vormgevers en schrijvers.

Op de hoogte blijven?