Privacy Officer Vacature
Leestijd: 2 minuten

Waarborg de privacy en security bij Asian Raisins. Ben jij enthousiast, gemotiveerd en heb je affiniteit met privacy en security? Bij Asian Raisins bieden we jou een kans om bij te dragen aan een inclusiever Nederland, waarbij je jouw talenten op het gebied van privacy en security in de praktijk kan benutten.

Voor deze functie is het afgeven van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) verplicht. Het is mogelijk om de gemaakte kosten bij aanstelling, indien gewenst, te declareren.

Wat doe je?

Als Privacy & Security Officer bij Asian Raisins ben je verantwoordelijk voor het actualiseren, optimaliseren, waken en nastreven van het privacybeleid van Asian Raisins. Zo zul je nieuwe vrijwilligers op de hoogte stellen van ons privacybeleid , een verwerkingsregister van persoonsgegevens bijhouden en vorm je het aanspreekpunt van team Asian Raisins wanneer er een datalek optreedt. Daarnaast bekommer je je om de IT- en informatiebeveiliging van de stichting, door het implementeren en onderhouden van beveiligingsmaatregelen. Als Privacy & Security Officer werk je nauw samen met de afdelingen IT en Legal. Ervaring of een achtergrond in privacy of security is een pré.

Hoe ziet jouw profiel eruit?

  • Vrijwilliger voor 3-4 uur per week
  • Affiniteit met privacy en security
  • Je beschikt over een scherp analytisch vermogen;
  • Je kan zeer goed werken in teamverband;
  • Je bent op de hoogte van de nieuwste trends in de securitywereld;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Waarom stichting Asian Raisins?

  • Je draagt bij aan het aan het uitbannen van anti-Aziatisch racisme in Nederland, waarbij jouw stem wordt gehoord!
  • Je wordt onderdeel van een gepassioneerd en inclusief team bij een gezellige non-profit organisatie, én je doet ervaring op in het privacy- en security-vakgebied!
  • Een gave vrijwilligersfunctie voor op je CV!

NB.: Er is geen vergoeding beschikbaar, iedereen zet zich vrijwillig in voor Asian Raisins!

Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met info@asianraisins.nl t.a.v. Maud.

INTERESSE? STUUR EEN E-MAIL NAAR: INFO@ASIANRAISINS.NL MET JE MOTIVATIE EN CV

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Aziatische Nederlanders zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van Aziatische Nederlanders.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het Aziatisch-Nederlands geluid en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures. We zijn op zoek naar onder andere: Facebook moderators, websitebeheerders, grafische vormgevers en schrijvers.

Op de hoogte blijven?