veelvoorkomendeopmerking
Leestijd: < 1 minuut

Waarom verbeeld je dit verhaal?

Dit is slechts een selectie van de vele opmerkingen die Nederlanders van Aziatische afkomst dagelijks naar hun hoofd geslingerd krijgen. Mensen denken dat ze met deze ‘grapjes’ het ijs breken, maar op z’n best zijn ze beledigend en op z’n ergst laten ze weten dat we hier eigenlijk niet welkom zijn en er niet bij horen. Dit blijkt vooral uit de boze reacties als we er iets van zeggen.

Waarom doe je mee aan deze campagne?

Deze campagne is belangrijk om te laten zien dat het alledaags racisme niet zo onschuldig is als men dat probeert te doen voorkomen.

Creatief: Ming Ong
Titel – creatief: Freelance Illustrator
IG account: @chuanming_ong
Twitter; @chuanming_
Website: http://www.chuanmingart.com/

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneren

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Aziatische Nederlanders zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van Aziatische Nederlanders.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het Aziatisch-Nederlands geluid en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures. We zijn op zoek naar onder andere: Facebook moderators, websitebeheerders, grafische vormgevers en schrijvers.

Op de hoogte blijven?