Leestijd: 2 minuten

BRIEF SCHRIJVEN

Asian Raisins heeft verschillende templates opgesteld die je kunt gebruiken als voorbeeld brieven. Deze brieven kun je bijvoorbeeld gebruiken als je een klacht wilt indienen over discriminatie bij een instantie.

brief schrijven

DOWNLOAD TEMPLATES

1 Klachtbrief “hanky panky shanghai” lied

Volgens verschillende geluiden binnen onze community blijkt het lied ‘’Hanky Panky Shanghai’’ nog steeds gezongen te worden tijdens verjaardagen op Nederlandse scholen. Om de community te ondersteunen in het uitbannen van dit lied op de school waar ouders hun kinderen, heeft Asian Raisins op veler verzoek de volgende template als klachtbrief richting schoolbesturen opgesteld.

2 Klachtbrief racisme op de werkvloer

Wil je een klacht indienen over racisme op de werkvloer? Dan kun je deze voorbeeld brief van Asian Raisins gebruiken.

3 klachtbrief racisme door bn’ers

Wil je een klacht indienen over een kwetsende en/of racistische uiting/uitspraak van een bekende Nederlander? Dan kun je deze voorbeeld brief van Asian Raisins gebruiken.

GEEN REACTIE?

Mocht je een brief hebben verstuurd dan raden wij aan om in ieder geval 7 dagen te wachten op een reactie. Na 7 dagen raden wij aan om schriftelijk nog een herinnering te sturen met dezelfde brief. Mocht u, na de herinnering geen reactie ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@asianraisins.nl.

LEES MEER

Klachtenbrieven: Het zingen van: ‘Hanky Panky Shanghai’

Volgens verschillende geluiden binnen onze community blijkt het lied ‘’Hanky Panky Shanghai’’ nog steeds gezongen...

read more

STOP Hanky Panky Shanghai

X