Inburgering
Leestijd: < 1 minuut

Op Zaterdag 23 Mei hebben wij een nieuwe Asian Raisins Watch Live voor jullie klaar staan, met twee short films! Ben je benieuwd waarover deze gaan? De trailers zie je hieronder. Het programma is als volgt:

Programma:
Zaterdag 23 mei 2020
14:00 – 14:20 Inburgering
14:20 – 14:50 Hangul Blues

Waar? Asian Raisins Facebook groep

Inburgering (2018)

INBURGERING is a short comedy about the Dutch Nancy who wants to give a good impression to her future Chinese mum-in-law by diligently studying the Chinese language. In her attempt to learn language, she experiences the whole Chinese integration acceptance test on another level.

Aaron Wan (acteur) zal aanwezig zijn om alle vragen live te beantwoorden.

Hangul Blues (2018)

Het leven van de 28-jarige Petra staat op zijn kop wanneer ze een brief en een foto heeft ontvangen van haar biologische moeder uit Korea. Ze is vastbesloten om haar te ontmoeten en begint ambitieus met het leren van de Koreaanse taal, maar dat gaat moeilijker dan gehoopt.

Daan Vree (regisseur) zal aanwezig zijn om alle vragen live te beantwoorden.

Ben jij er ook bij?

Praat verder op

asian raisins instagram  asian raisins facebook

Doneer

ar doneren

Als een non-profit belangenorganisatie voor Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland zijn wij afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs. Strevend naar een samenleving die open en welkom is voor iedereen, komen wij op voor de rechten van deze mensen.

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij bijdragen aan het duurzaam maken van het geluid van Oost- en Zuidoost-Aziatische mensen in Nederland en échte impact maken? Bekijk dan onze vacatures.